Accessoires

Maak je setup compleet

Accessoires kunnen het leven zoveel makkelijker maken! Zowel op als naast de fiets. Denk maar aan een fietsbril tegen de zon, goede banden tegen het lek rijden en een gps om de weg zeker niet kwijt te raken!

Je vind bij Getfixed dan ook een ruim assortiment aan accessoires!

Wahoo

Het amerikaanse bedrijf Wahoo won de afgelopen jaren aan populariteit. zowel bij de recreant als ook in het prof peloton. Dit ging ook ons niet onopgemerkt voorbij. Wij zijn zelf ook fervent gebruiker van hun fietscomputers, smart trainers en hartslagmeters.  

Je vind bij Getfixed zowat het volledige aanbod van Wahoo terug. 

Pirelli

Pirelli had reeds een grote naam opgebouwd in de autowereld, maar toen ze de fietswereld binnen traden legde ze ook hier meteen de lat erg hoog. Pirelli banden blinken uit in hun rolweerstand en lekbestendigheid. 

Oakley

Oakley is een sport- en lifestyle merk en is een van de topmerken als het om fietsbrillen gaat. Een Oakley fietsbril staat bekend om zijn strakke design, goede pasvorm en aerodynamische aspecten. Verder biedt Oakley een breed assortiment aan lenzen. Overdag fietsen is heel wat anders dan in de schemering en hier zijn speciale lenzen voor nodig. 

Ontdek ons assortiment in de winkel!

Bike7

Om nog meer van elk fietsmoment te kunnen genieten heeft Bike7 een reeks producten geselecteerd die je helpen om onderhoudstijd te besparen. Deze producten zijn ontworpen door professionals om te gebruiken door de gepassioneerde fietser. Beleef je sport nog intenser … Gebruik Bike7!

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info