Mountainbikes

Ontdek hier ons aanbod mountainbikes

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbiketechnologie. Niet zo gek dus dat hun mountainbikes de meest technologisch geavanceerde fietsen op de markt zijn. Bij ons zijn innovaties niet alleen voorbehouden aan de absolute topmodellen. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

Scalpel

Legitiem sneller. Fundamenteel lichter. Direct beter – de geheel nieuwe Scalpel full suspension mountainbike is de beste manier om je prestaties te verbeteren. Met een progressieve geometrie en ons nieuwe FlexPivot-veersysteem krijg je ontembare tractie, onwaarschijnlijke efficiëntie en onwrikbare controle op elk onderdeel van het wedstrijdparkoers. Razendsnel. Ongelooflijk leuk.

Scalpel HT

De Scalpel HT is een race-hardtail die méér te bieden heeft. Meer van alles wat een hardtail zo briljant maakt – die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, plus een klein beetje extra.

Scalpel SE

Een snelle, lichte trail-topper. Deze fiets is gemaakt voor maar één ding: uitblinken.

Jekyll

Onze snelste, vetste long-travel enduro trailbike ooit. Met een uniek veersysteem en frame-ontwerp, speciaal gemaakt voor de meest veeleisende bikers om het meest veeleisende terrein te ownen.

Habit

De Habit is een trailmountainbike die gemaakt is voor pure snelheid op elk terrein – bergop, bergaf en op het vlakke. Voor wie puur voor de fun gaat.

Of je nu aan de start staat van een wedstrijd of gaat ontspannen na een lange werkdag, de X-Caliber betekent snelheid en efficiëntie, en plezier natuurlijk!

Habit HT

Als het tijd is om te spelen, dan wordt de Habit HT serieus. Het heerlijk stevige alu frame incasseert moeiteloos maar deelt nog liever uit. En bokst liever twee rondes dan één.

Trail

De Trail is gebouwd voor de bergen, maar kan overal uit de voeten. Rij je voor de eerste keer op een mountainbike of wil je bij je volgende avontuur verder weg van huis? De nieuwe handgebouwde aluminium frames van de Trail zijn uitgerust met uitgekiende componenten waardoor deze mountainbikes het complete, trail-ready pakket aan boord hebben.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info