Get Fixed

Advies

 

Wij geven je graag advies & service!

Overweeg je een aankoop bij ons, maar wil je advies?

Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. GetFixed! is een team van experts met ervaring. We volgen de ontwikkelingen van nieuwe en innoverende producten op de voet. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers dus zij weten ook hoe ze jou optimaal kunnen verderhelpen.

Op onze website vind je het ruime assortiment dat we je kunnen aanbieden. Kom gerust eens langs om je verwachtingen te bespreken met ons. Heb je je keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat je droomfiets afgesteld is op jouw maat.
Wil je eens graag een testritje maken met één van onze fietsen? Geen enkel probleem! Test- en demofietsen zijn altijd beschikbaar.Je kan onze fietsen uitgebreid testen zodat een keuze maken simpeler wordt.

Ik heb een fiets van een ander merk? Doen jullie ook herstellingen hiervan?

Wij herstellen alle fietsen. Wij repareren alles van fietsverlichting, versnellingen, remmen, banden,… tot een volledige servicebeurt van jouw favoriete fiets.

Fietsleasing

Geeft je werkgever de mogelijkheid om een fiets te leasen? Bij ons kan je terecht voor leasings via Team Cyclis, KBC Fietsleasing en ChainReaction. Samen met jou zoeken we de ideale fiets.