Kleding

Maak je outfit compleet

Fietskleding kan je rit maken of breken. Of je nu een lange of korte rit gaat maken. De juiste kleding maakt de rit zoveel aangenamer. Niemand heeft het graag koud maar zeker ook niet te warm in de zomer maanden. Daarnaast word er ook specifieke kledij gemaakt voor racers en mountainbikers.

Bioracer

Bioracer staat bekend om zijn innovatieve kleding en is daarnaast nog eens een belgische producent die zijn naam wereldwijd groot heeft gemaakt. Wij hebben enkele stukken in huis die zeker niet in jouw collectie kunnen ontbreken.

Rapha

Rapha fietskleding en kwaliteit kan je als 1 woord in de mond nemen. De kledij mag dan wel wat steviger geprijsd zijn, je kan er gegarandeerd heel wat jaren mee verder. Daarnaast hebben ze voor iedere type wielrenner wel de juiste kledij in huis. 

Spatzwear

Ben jij reeds bekent met spatzwear? Zij zijn producent van enkele top producten voor in natte en/of koude omstandigheden. Zo zijn hun overschoenen onovertroffen in de fietswereld. kom het assortiment ontdekken in de winkel. 

Crankfull

We hebben in ons team enkele creative koppen die graag hun eigen idee uitwerken. Hierdoor ontstond Crankfull, een eigen ontwerp in een top stofje! Met zowel een zomer collectie met korte mouwen als ook vesten met lange mouwen

Bontrager schoenen

Er is niets verkeerds aan het rijden met de schoenen die je hebt, maar fietsspecifieke schoenen bieden meer comfort en geven een betere krachtoverdracht door een betere verbinding met je fiets. Bontrager beidt allerlei typen schoenen voor platte en klikpedalen die allemaal ontworpen zijn om je fietsplezier te verhogen.

Bontrager helmen

Een uitstekende fietshelm is een noodzakelijk aanschaf voor elke rijder. Van al je fietsspullen heeft je helm de belangrijkste taak. Bontrager biedt helmen aan voor elke type rijder – wielrenner, mountainbiker, forens of kind – met geavanceerde technologie om de veiligheid te vergroten.

Shimano schoenen

Velen kennen Shimano van hun fietsonderdelen, maar ook in het produceren van schoenen zijn ze fantastsich goed!Door het grote aanbod zijn er de juiste Shimano schoenen voor elke fietser. Of je nu op de mountainbike, racefiets, trekking fiets of triathlon fiets zit. Shimano heeft voor jou dé schoen in het assortiment opgenomen.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info