Ontdek de wondere wereld van de speed pedelec

Een alternatief voor auto of openbaar vervoer?
Dan is een Stromer speed pedelec dé oplossing

Speed pedelecs kunnen een efficiënt vervoermiddel zijn tijdens woon-werk verkeer. Ze stellen mensen in staat om grotere afstanden af ​​te leggen zonder volledig afhankelijk te zijn van auto’s of openbaar vervoer. Dit kan kosten besparen en tegelijkertijd bijdragen aan duurzaamheid.

De voordelen

Gezondheid en beweging

Hoewel een speed pedelec ondersteuning biedt bij het trappen, vereist het nog steeds enige inspanning van de berijder. Het kan een manier zijn om regelmatige lichaamsbeweging op te nemen in het dagelijkse leven, zonder de volledige fysieke inspanning van een traditionele fiets.

Files vermijden

In stedelijke gebieden waar verkeersopstoppingen gebruikelijk zijn, kunnen speedpedelecs een handig alternatief zijn. Ze kunnen snel door het verkeer bewegen en gemakkelijker manoeuvreren dan auto's.

Financiele voordelen

Vaak kan je een fiets leasen via je werkgever en is deze op een relatief snelle manier terugverdiend, daarnaast heb je ook nog eens recht op een fietsvergoeding waneer je ermee komt werken. Deze vergoeding word in 2024 opgetrokken naar 0,35 cent per kilometer!

Stromer ST1

De allrounder voor het dagelijkse leven.

Een eerste klas instapmodel S-pedelec met opvallend goed design, betrouwbare aandrijfkracht voor moderne mobiliteit en maximaal rijplezier.

Stromer ST2

Klaar voor vooruitgang.

De ST2 Pinion werd ontwikkeld om u veilig en dynamisch mee te verplaatsen. Met de 6-voudige versnelling van Pinion, de Gates Carbon Belt Drive en de individueel aanpasbare stuurpen is dit model de ideale keuze voor u als dagelijkse pendelaar. 

Stromer ST3

Pendelen voor ervaren gebruikers.

De uitzonderlijk dynamische S-Pedelec voor dagelijks gebruik met aanpasbare zitpositie en slimme extra’s voor stijlvolle, efficiënte mobiliteit tijdens het spitsuur.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info