Hybride fietsen

Ontdek hier ons aanbod hybride fietsen

Wil je graag woon-werkverkeer per fiets doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer gaan fietsen voor je conditie? Of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen? Er is altijd een geschikte stadsfiets voor jou.

Dual Sport

De nieuwe Dual Sport kan op elk terrein uit de voeten en rolt zo van het asfalt een onbekend pad in, met plezier en vertrouwen nieuwe horizonten tegemoet. Brede banden betekenen brede grip, en het moderne slanke frame betekent fraaie looks en dito prestaties. De fiets heeft volop bevestigingspunten voor fietstassen, spatborden en dragers, dus je kunt je Dual Sport heel gemakkelijk op jouw wensen afstemmen.

FX

Het is niet voor niks de populairste hybride fiets die er bestaat. Lekker toeren, trainen, je kinderen naar school brengen, naar het werk fietsen of boodschappen doen: deze fiets kan het allemaal.

 

Verve

De Verve is een recreatieve hybride om elke dag comfortabel mee op avontuur te gaan. Hij is ideaal om in stijl over wegen en paden te cruisen, om meer buiten te komen en om te genieten van de tijd die je al fietsend doorbrengt. Van fietspad tot klinkerweg, met de Verve heb je comfort, vertrouwen, stijl en het ultieme fietsplezier allemaal bij elkaar.

District

District Equipped stadsfietsen bieden gebruiksgemak, comfort en plezier tijdens dagelijkse ritten. Ze zijn voorzien van onderhoudsarme aandrijvingen en zijn compleet uitgerust met functionele accessoires zoals verlichting, spatborden en een MIK-achterdrager.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info