E-Mountainbikes

Ontdek hier ons aanbod e-mountainbikes

Cannondale elektrische mountainbikes zijn altijd klaar voor avontuur. Wat betekent dat voor jouw rit? Het betekent de kracht om te vliegen, het bereik om alles te verkennen en de prestaties die je zoekt.

Moterra SL

Elke bocht. Elke up. Elke down. Elk stukje trail. En het volgende, en volgende. Met de sterke boost, de grote range en de enorme wendbaarheid van de Moterra SL flow je simpelweg overál.

Moterra

Overal en altijd. Deze volgeveerde e-mountainbikes zijn gemaakt om de grenzen te doorbreken van terrein, afstand en tijd.

Super wendbare & stabiele handling, optimaal afgestelde vering en de nieuwste aandrijfsystemen van Bosch en Shimano: met deze e-mountainbikes fiets je verder, sneller en beter dan ooit.

Moterra EQ

Praktisch of leuk? Werk of avontuur? Wij zeggen: waarom zou je kiezen? Met de Moterra EQ heb je het beste van twee werelden.

Het karakter van onze Moterra e-mountainbikes en een uitrusting waarmee je perfect uit de voeten kunt in de stad: deze e-bike is een heerlijke trailbike en praktische commuter ineen.

Met deze sterke urban e-SUV zijn er geen grenzen meer.

Moterra LT

Een e-mountainbike met lange veerweg en oneindig veel mogelijkheden. Ontdek de voorheen onberijdbare gebieden. Steeds ergens anders. Gebouwd om te presteren op ruige afdalingen en technische beklimmingen, waar je ook naartoe stuurt.

Met de sterkste, meest geavanceerde aandrijfsystemen van de meest gerenommeerde namen in e-bikeland heb je zelfs bergop wonderbenen.

Trail Neo

Een e-mountainbike die jouw rijkwaliteiten naar een hoger niveau tilt en je passie voor trailrijden aanwakkert.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info