Elektrische stadsfietsen

Ontdek hier ons aanbod Elektrische stadsfietsen

Wil je graag woon-werkverkeer per fiets doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer gaan fietsen voor je conditie? Of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen? Er is altijd een geschikte elektrische stadsfiets voor jou. En je krijgt gratis extra snelheid, afstand en plezier bij elke rit.

Verve+

Waar je ook zijn moet, de Verve+ is de gemakkelijkste manier om er te geraken. Een Verve+ is supercomfortabel, enorm gemakkelijk in gebruik en een feest om op te rijden. Hij heeft meer dan genoeg vermogen om er vlot mee bergop te rijden, gemakkelijk je boodschappen mee te nemen of ontspannen nieuwe bestemmingen te ontdekken.

Allant+

De Allant+ verlegt de grenzen voor elke fietsrit, van snel woon-werktraject tot lange toertocht. De krachtige ondersteuning helpt je heuvels over, de grote actieradius brengt langere afstanden binnen bereik en dankzij slimme details pak je voortaan liever de fiets dan de auto.

District+

De District+ is een stijlvolle, onderhoudsarme elektrische fiets die je supersnel en relaxed door de stad voert. Hij scoort hoog op het gebied van betrouwbaarheid en comfort, en is afgemonteerd met onderdelen die hem de ideale partner maken voor dagelijkse dingen zoals boodschappen doen en ritten door de stad.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info