Racefietsen

Ontdek hier ons aanbod racefietsen

Er bestaat niet maar één soort weg, of één type racefiets. Daarom hebben we drie verschillende types hoogwaardige, prestatiegerichte racefietsen. Ontdek de verschillende platformen en bepaal welk daarvan het beste bij jou past.

Madone Gen 7

Vanuit een sensationele historie is een nieuwe standaard voor snelheid ontstaan. Na zeven generaties doorontwikkeling is de nieuwe Madone SLR onze snelste en lichtste Madone Disc ooit. Met deze fiets worden de grenzen van het mogelijke verlegd dankzij een combinatie van ongekende aerodynamica, uitzonderlijke rijkwaliteiten en een ultralaag gewicht. Deze ultieme racefiets is voorzien van geavanceerde IsoFlow-technologie die zorgt voor grote snelheidsvoordelen en betere stuureigenschappen.

 

Émonda

De fonkelnieuwe Émonda heeft aerodynamische buizen waardoor rijders zowel op vlakke wegen als beklimmingen harder kunnen rijden. En omdat we geen gewicht wilden opofferen ten gunste van snelheid, heeft de Émonda nog steeds die onwaarschijnlijke lichtgewicht rijkwaliteiten en uitgebalanceerde handling die er in de eerste plaats voor zorgde dat deze fiets een racelegende werd.

Domane

De gloednieuwe Domane is een endurance racefiets met ongelofelijk veel comfort zonder dat de raceprestaties eronder lijden. Dankzij de IsoSpeed-technologie kun je langer soepel blijven fietsen en raak je minder snel vermoeid. De aerodynamische buisvormen klieven door de wind en leveren gratis extra snelheid op. Waar je ook rijdt – verharde wegen, harde gravel of op de kasseien van ’s werelds grootste eendagskoersen – op de Domane gaat het soepel, snel en speels.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info