Racefietsen

Ontdek hier ons aanbod racefietsen

Er bestaat niet maar één soort weg, of één type racefiets. Daarom hebben we drie verschillende types hoogwaardige, prestatiegerichte racefietsen. Ontdek de verschillende platformen en bepaal welk daarvan het beste bij jou past.

SystemSix

Hij is sneller dan lichtgewicht klimfietsen op beklimmingen met een hellingshoek van 6% of meer, afhankelijk van de verhouding vermogen/lichaamsgewicht van de rijder. Ter vergelijking: de meest gevreesde beklimmingen in de Tour de France zijn gemiddeld slechts 7-8%.

SuperSix EVO

Dit is een klimfiets voor de sprints. Een aerobike voor de bergen. Met een frame van nauwelijks 770 gram (maat 56, geverfd & build-ready) is de SuperSix EVO extreem licht voor een fiets met zulke aero-kwaliteiten. Met CdA-waardes die razend dicht in de buurt komen van de snelste aerobikes ter wereld is dit de ultieme evolutie van de moderne racefiets. Het lichtste van het snelste. Het snelste van het lichtste.

CAAD13

De CAAD13 is licht, soepel en snel. En hij presteert beter dan menig carbon frame van onze concurrenten, en dat met een aluminium prijskaartje. Dankzij zijn superieure rijkwaliteiten, exceptionele handling en enorme veelzijdigheid, scoort de CAAD13 op alle fronten.

Caad Optimo

Waarom zou snelheid voorbehouden moeten zijn aan een selecte groep? Met de nieuwe CAAD Optimo is de bevrijdende wereld van snelheid, souplesse en wendbaarheid voor iederéén toegankelijk. Geweldige handling, geweldig efficiënt – kortom: een pure, moderne racefiets.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info