Enjoy the ride with Get Fixed!

Welkom bij Get Fixed!

GetFixed! opende 1 februari 2014 zijn deuren. Een gewaagd maar geslaagd idee motiveerde Arne al op jonge leeftijd. Na 6 jaar werkzaam te zijn in de fietsenwereld vond hij de tijd rijp om zijn eigen project uit de grond te stampen. Zo ontstond GetFixed!

Het doel was om een degelijke service te kunnen bieden. Daardoor ging Arne op zoek naar kwalitatief materiaal. De keuze viel hierdoor op Trek en Bontrager. Twee merken die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Een proefrit? Geen probleem! Test- en demofietsen zijn altijd beschikbaar.

Na een snelle groei werd het pand al snel te krap en ging Arne aan de slag met een nieuwe locatie, zo verhuisde GetFixed in het najaar van 2019 naar een nieuw pand.

Een fris en nieuw concept kwam tot leven! Nu beschikt GetFixed over een winkel waar we ons aanbod volledig in kunnen voorstellen. Zodoende kunnen we onze klanten bijna alle modellen laten ontdekken en een nog betere service bieden in onze ruime werkplaats.

 

 

In 2024 viert GetFixed! een belangrijke mijlpaal: het 10-jarig jubileum van het bedrijf, opgericht op 1 februari 2014 door Arne, een gepassioneerde ondernemer met zes jaar ervaring in de fietsenwereld. Arne’s visie was om een onderneming te creëren die zich onderscheidt door kwaliteit en uitstekende service, een doel dat werd gerealiseerd door de keuze voor hoogwaardige merken als Trek en Bontrager.

De groei van GetFixed! leidde tot een verhuizing in het najaar van 2019 naar een groter pand, waar een nieuw concept tot leven kwam. Dit stelde het bedrijf in staat om klanten een uitgebreid assortiment te presenteren in een ruime en uitnodigende omgeving, met test- en demofietsen om een optimale klantbeleving te garanderen.

In 2024, het jaar van het jubileum, onderging GetFixed! een verdere transformatie door de toevoeging van twee prestigieuze merken aan haar assortiment: Stromer en Cannondale. Deze uitbreiding benadrukt de inzet van GetFixed! voor innovatie en het aanbieden van een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van moderne fietsliefhebbers. Stromer, met zijn superieure elektrische fietsen, en Cannondale, bekend om zijn innovatieve racefietsen en mountainbikes, versterken de positie van GetFixed! als voorloper in de fietsenindustrie.

Maart 2024 markeerde ook de opening van een nieuwe winkel, wat de groei en het succes van GetFixed! verder bevestigt. Deze ontwikkelingen vieren niet alleen het verleden en de prestaties van het bedrijf, maar kijken ook uit naar een toekomst vol innovatie en kwaliteit. Het 10-jarig bestaan, samen met de uitbreiding van het merkenportfolio en de toevoeging van een nieuwe winkel, toont de toewijding van GetFixed! aan het bieden van een ongeëvenaarde service en het voldoen aan de evoluerende behoeften van haar klanten.

Get fixed - DomaneSLR9eTap

Wij geven je graag advies en service!

Overweeg je een aankoop bij ons, maar wil je advies?
Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. GetFixed! is een team van experts met ervaring. We volgen de ontwikkelingen van nieuwe en innoverende producten op de voet. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers dus zij weten ook hoe ze jou optimaal kunnen verderhelpen.

Op onze website vind je het ruime assortiment dat we je kunnen aanbieden. Kom gerust eens langs om je verwachtingen te bespreken met ons. Heb je je keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat je droomfiets afgesteld is op jouw maat.
Wil je eens graag een testritje maken met één van onze fietsen? Geen enkel probleem! Test- en demofietsen zijn altijd beschikbaar.Je kan onze fietsen uitgebreid testen zodat een keuze maken simpeler wordt.

Fietsleasing
Geeft je werkgever de mogelijkheid om een fiets te leasen? Bij ons kan je terecht voor leasings via B2Bike, Cyclis, KBC Fietsleasing, o2o leasing, Lease a bike en Mobiflex. Samen met jou zoeken we de ideale fiets.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info