Enjoy the ride with Get Fixed!

Welkom bij Get Fixed!

GetFixed! opende 1 februari 2014 zijn deuren. Een gewaagd maar geslaagd idee motiveerde Arne al op jonge leeftijd. Na 6 jaar werkzaam te zijn in de fietsenwereld vond hij de tijd rijp om zijn eigen project uit de grond te stampen. Zo ontstond GetFixed!

Het doel was om een degelijke service te kunnen bieden. Daardoor ging Arne op zoek naar kwalitatief materiaal. De keuze viel hierdoor op Trek en Bontrager. Twee merken die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Een proefrit? Geen probleem! Test- en demofietsen zijn altijd beschikbaar.

Na een snelle groei werd het pand al snel te krap en ging Arne aan de slag met een nieuwe locatie, zo verhuisde GetFixed in het najaar van 2019 naar een nieuw pand.

Een fris en nieuw concept kwam tot leven! Nu beschikt GetFixed over een winkel waar we ons aanbod volledig in kunnen voorstellen. Zodoende kunnen we onze klanten bijna alle modellen laten ontdekken en een nog betere service bieden in onze ruime werkplaats.

 

 

Get fixed - DomaneSLR9eTap

Wij geven je graag advies en service!

Overweeg je een aankoop bij ons, maar wil je advies?
Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. GetFixed! is een team van experts met ervaring. We volgen de ontwikkelingen van nieuwe en innoverende producten op de voet. Onze medewerkers zijn ook zélf gepassioneerde fietsers dus zij weten ook hoe ze jou optimaal kunnen verderhelpen.

Op onze website vind je het ruime assortiment dat we je kunnen aanbieden. Kom gerust eens langs om je verwachtingen te bespreken met ons. Heb je je keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat je droomfiets afgesteld is op jouw maat.
Wil je eens graag een testritje maken met één van onze fietsen? Geen enkel probleem! Test- en demofietsen zijn altijd beschikbaar.Je kan onze fietsen uitgebreid testen zodat een keuze maken simpeler wordt.

Fietsleasing
Geeft je werkgever de mogelijkheid om een fiets te leasen? Bij ons kan je terecht voor leasings via B2Bike, Cyclis, KBC Fietsleasing, o2o leasing, Lease a bike en Mobiflex. Samen met jou zoeken we de ideale fiets.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info