Gravelfietsen

Ontdek hier ons aanbod Cannondale gravelfietsen

Verken ongebaande en onbekende gravelwegen op onze gravelfietsen. ontdek nieuwe wegen en paden die ontoereikend zijn voor de racefiets!

SuperSix EVO SE

Het is onze snelste fiets voor gemengde ondergrond ooit, met de aerodynamische buisprofielen die niet alleen superieur zijn in de aerotunnel, maar die je ook een voorsprong geven op het terrein – van bergpaadjes tot de Belgische modder.

Topstone carbon

De beste gravelfiets voor wie voor wie gek is op ver-dwalen. Weg met grenzen en onmogelijkheden, weg met de saaie standaardroutes. De Topstone Carbon met zijn unieke Kingpin-vering is klaar voor vertrek: bepak ‘m voor een bikepackvakantie, trap ‘m op zijn staart tijdens een korte gravelknaller of test je techniek met de Lefty Oliver. Waar je ook heen gaat, niks is onberijdbaar.

Topstone Alloy

Klaar voor alles: de Topstone Alloy heeft hetzelfde karakter als de Topstone Carbon, maar dan verpakt in een sterk aluminium frame. Of je ‘m nu gebruikt om nieuwe wegen te ontdekken of rapper naar je werk te fietsen, met de sterke Topstone Alloy kom je verder.

Topstone Neo SL

Een e-bike gebouwd voor binnenwegen en grindwegen – klaar voor verre avonturen of dagelijkse rondjes met de discrete boost van het Mahle-systeem voor een pure rijervaring.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info