Elektrische stadsfietsen

Ontdek hier ons aanbod Elektrische stadsfietsen

Wil je graag woon-werkverkeer per fiets doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer gaan fietsen voor je conditie? Of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen? Er is altijd een geschikte elektrische stadsfiets voor jou. En je krijgt gratis extra snelheid, afstand en plezier bij elke rit.

Mavaro Neo

Mavaro Neo is een e-bike die de kunst van het verplaatsen verheft. Die functionaliteit koppelt aan plezier. Comfort aan mogelijkheden. En snelheid aan stijl. Van punt A naar punt B, of zonder concreet doel – dit is de beste manier om je te verplaatsen.

Mavaro Neo SL

Met zijn slanke, elegante ontwerp, krachtige naafmotor en praktische functies combineert de Mavaro Neo SL comfort, veelzijdigheid en prestaties in een e-bike die je gewoon geweldig zult vinden en waar je elke dag op wilt rijden.

Tesoro Neo Carbon

De Tesoro Neo Carbon is anders dan alle andere ‘gewone’ fietsen. Hij is afgeleid van onze enduranceracefiets Synapse, en zo is hij met zijn carbon frameset, sterke Bosch-motor en premium onderdelen uitzonderlijk scherp, licht en snel. Kies de high-performance standaardversie, of de nóg geavanceerdere variant met draadloos schakelsysteem. Welke je ook kiest, je commute zal nooit meer hetzelfde zijn.

Tessoro Neo X

Diep van binnen is deze sportieve commuter e-bike eigenlijk een geboren avonturier. Met zijn grote bereik, sterke onderdelen en allround banden is de Tesoro Neo X niet alleen perfect om je doordeweeks naar je werk te brengen, maar ook om het in het weekend achter je te laten.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info