Get inspired

Ruim aanbod aan fietsen

Doe je niets liever dan in het weekend genieten van een ritje door de natuur met je koersfiets, gravel bike of mountainbike? Pedel je door weer en wind naar het werk? Sta je bij je vrienden bekend als eens “fietsgek”? Wat voor fietser je ook bent, bij Getfixed hebben we voor iedereen wel een passende fiets!

Race

Snel rijden, lange afstanden of iets daartussen? Met de bijpassende  racefiets kan dit allemaal. Wij hebben een ruim assortiment racefietsen in onze showroom. 

Gravel

Fiets je graag over onverharde wegen met daartussen toch een stukje snelle asfalt? Dan vind je in de gravel bike de perfecte oplossing! Deze fietsen bezorgen je voldoende grip en controle op onverharde paden en voldoende snelheid op asfalt.

Mountainbike

Daar waar het asfalt ophoud begint de fun voor de mountainbiker! Of je nu voor een hardtail, enduro, downhill of zelfs elektrische mountainbikes gaat. Voor iedereen is er. wel iets te vinden in het assortiment van Trek. Kom gerust even langs voor een uitgebreide uiteenzetting over de verschillende modellen.

E-Mountainbikes

Op onze e-MTB’s zie je meer van de berg en rij meer rondjes dan ooit. De natuurlijk aanvoelende en op trails afgestemde ondersteuning helpt je bergop en is jouw persoonlijk pendelbus.

Elektrische stadsfiets

Of je nu dagelijks woon-werkverkeer doet of geniet van een familie uitje in de buurt. Er is altijd een geschikte elektrische stadsfiets voor jou. Je krijgt er gratis een extra duwtje van in de rug.

Stadsfiets

Stadsfietsen zijn enorm veelzijdig, comfortabel en plezierig, en je kunt er dan ook alle kanten mee op. Of je nu naar je werk rijdt of aan je conditie werkt, of gewoon voor je plezier fietst.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info