Hybride fietsen

Ontdek hier ons aanbod hybride fietsen

Wil je graag woon-werkverkeer per fiets doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer gaan fietsen voor je conditie? Of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen? Er is altijd een geschikte stadsfiets voor jou.

Quick

De nieuwe Quick is onze allrounder – een snelle, veelzijdige en leuke fiets die een grote groep rijders aanspreekt. Lichtgewicht, snel, capabel en comfortabel Een fiets die van alle markten thuis is.

Quick CX

Een stedelijke avonturenfiets voor steden en stadspaden, open platteland en al het andere. Verbreed je horizon op één fiets en doe alles.

 

Adventure

Deze fiets verandert elke rit, elke weg en elk paadje in een feest op zich. Dankzij het comfortabele frame en de relaxte zithouding kun je maximaal ontspannen en maximaal genieten.

Bad Boy

De Bad Boy rolt op lekker wendbare 650b-wielen met dikke banden die een lage rolweerstand hebben. Bovendien bieden ze belachelijk veel grip in de bochten en geven ze comfort op hobbelige stadswegen.

Treadwell

De gloednieuwe Treadwell voegt een beetje plezier en stijl toe aan de dagelijkse sleur. Het is een eenvoudige, lichte en prettig sturende fiets voor een ritje door de buurt, een tochtje met vrienden en om van ’hier naar daar’ te gaan met het gevoel van vrijheid dat je alleen op twee wielen krijgt.

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info